Företaget

”PRECISION ÄR VÅR PASSION”

AB Jobeverken grundades 1970 av Lars Johansson och Kjell Bengtsson, därav företagsnamet JOBEVERKEN

Företaget har alltid varit specialiserat på automatsvarvning i företrädande klent gods. Dimensionsområdet spänner mellan 3-32mm i genomgång.

Vi är en legotillverkare/underleverantör som har ambitionen att vara en stark, pålitlig, konkurrenskraftig leverantör av svarvade detaljer till i huvudsak den Svenska industrin. Vi har även export till övriga Europa, Kina samt den Amerikanska kontinenten

Vi arbetar i de flesta förkommande material såsom automatjärn, rostfritt, mässing, aluminium, plaster mm. Våra kunder finns spridda inom en rad olika områden från fordonsindustrin, medicinalindustrin, kontorsvaruindustrin, byggindustrin, VVS industrin, trädgårdsindustrin till fritidssektorn

Vi är kundorienterade, så kundens önskemål sätts alltid i fokus i såväl materialval som övriga önskemål. Vi ombesörjer även ytbehandling, härdning, slipning etc. åt våra kunder genom ett väl fungerande nät av leverantörer i vårt närområde.

Vårt mål är att genom vår kompetens och erfarenhet hjälpa dig som kund med problemlösningar och tillgodose behov av finmekanik av yppersta kvalitet.

KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR MER INFORMATION

Tveka inte att kontakta oss